0 KOMMER FOR SALG3. MARS 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Barna inntar Borgen!

Nå er det duket for grand finale på Borgen, og du er herved invitert til å være med. De to siste byggene i prosjektet – D og E – legges snart ut for salg, og her kommer blant annet barnehagen, lekerommet og pick-up point for dagligvarer.

Lekerommet og pick-up point er fellesrom alle beboerne i Borgen vil dele, men de som bor her får den raskeste og enkleste tilgangen. Kom inn utenfra, parker barnevognen i barnevognparkeringsrommet, plasser minstemann i lekerommet, plukk opp matvarene dine og stikk opp i leiligheten. Stort enklere går det ikke an å få det.

Har du større barn blir det anlagt en park foran bygg D som skal inneholde elementer til lek for større barn — I Borgen vil barna dine trives lenge etter at de har blitt ungdommer. Det blir en fin miks av leiligheter fra 2- til 6-roms, og felles takterrasser.

Meld interessen din her og nå – slike leiligheter vokser ikke på trær!

Kontakt megler

Registrer din interesse

Kontakt megler

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
951 56 615
andreas@roislandco.no

Ingrid Anne Fossli
Eiendomsmegler
938 85 778
ingrid@roislandco.no

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi har lang erfaring i å skape gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.