0 KOMMER FOR SALG4. KVARTAL 2020 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Trinn 2 på Borgen begynner nå – vil du være med så heng på!

Etter fabelaktig respons på trinn 1 har vi bestemt oss for å sette i gang med trinn 2 et stykke foran skjema. Planene, idéene, tegningene, beliggenheten og konseptet falt i god jord, noe vi både er glade for og stolte av. Borgen har allerede mange innbyggere som gleder seg til å flytte inn – nå har du muligheten til å slå følge.

Trinn 2 vil ha akkurat de samme kvalitetene som trinn 1. Bygget får 48 leiligheter fordelt på 7 etasjer, med en fin miks av størrelser. Hvis du ikke trenger så mye plass, får du mange arealeffektive 2-roms og 3-roms å velge mellom. Ønsker du mer rom å boltre deg på, vil hver etasje ha 3-roms og 5-roms med suveren utsikt mot den fremtidige parken som blir anlagt på utsiden. Og aller øverst blir det takterrasse med egen takstue du får glede av hele året. Hjemmekontor, kaffekopp i eget selskap eller et glass vin i selskap med andre? Mulighetene er mange.

Takterrassen og takstuen deles med trinn 1. Men der de må krysse plassen for å komme opp, er du bare en kort heistur unna.

Kontakt megler

Registrer din interesse

Rom:

Velg ett eller flere alternativer

Se personvernpolicy

Kontakt megler

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
951 56 615
andreas@roislandco.no

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi har lang erfaring i å skape gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.