0 KOMMER FOR SALG10. NOVEMBER 2020 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Trinn 2 selges nå – vil du være med så heng på!

Trinn 2 lar deg nyte livet i høyden. Bygget får 48 leiligheter fordelt på 7 etasjer og en fin miks av størrelser. Hvis livet ditt ikke krever så mye plass, får du mange arealeffektive 2- og 3-roms å velge mellom. Ønsker du mer rom å boltre deg på, vil hver etasje ha 3- og 5-roms boliger med suveren utsikt mot parken som kommer til å ligge på utsiden. Ellers blir det de samme kvalitetene som i de andre byggene i Borgen – barnevogn- og sykkelparkering, stort lekerom for de små, bildelingsordning, skap for stæsj du ikke trenger å ta med opp i leilighetene og eget kjølerom for matvarer du bestiller på nettet. Og aller øverst blir takterrasse med egen takstue du får glede av hele året. Hjemmekontor, kaffekopp i eget selskap eller et glass vin i selskap med andre. Mulighetene venter.

Takterrassen og takstuen deles med trinn 1. Men der de må krysse plenen for å komme opp, er du bare en kort heistur unna.

Kontakt megler

Registrer din interesse

Kontakt megler

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
951 56 615
andreas@roislandco.no

Ingrid Anne Fossli
Eiendomsmegler
938 85 778
ingrid@roislandco.no

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi har lang erfaring i å skape gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.