0 KOMMER FOR SALG25. AUGUST 2021 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Sjekk den utsikten!

Snart kommer byggetrinn 3 for salg og her vil det lønne seg å følge med! Bygg A vil bli en real perle, det blir vendt ut mot byen og får sen kveldssol. Byggene på den andre siden av veien er fredet småhusbebyggelse – dette gir deg flott utsikt allerede fra andre og tredje etasje, og høyere opp blir den rett og slett spektakulær. Der får du bokstavelig talt Oslo for dine føtter.

Ellers blir det de samme kvalitetene som i de andre byggene i Borgen – barnevogn- og sykkelparkering, stort lekerom for de små, bildelingsordning, skap for stæsj du ikke trenger å ta med opp i leilighetene og eget kjølerom for matvarer du bestiller på nettet. Helt øverst blir det en felles takterrasse med sol fra morgen til kveld, og WC slik at dere kan være der hele dagen. De fleste leilighetene blir gjennomgående, og noen av disse får egen utleiedel som vil gjøre boutgiftene enklere å hanskes med. Helt øverst blir det en leilighet med egen takterrasse – havner du der, bor du som en greve.

Kontakt megler

Registrer din interesse

  Rom:

  Velg ett eller flere alternativer

  Se personvernpolicy

  Kontakt megler

  Lars Bratseth
  Eiendomsmegler
  924 10 362
  lars@roislandco.no

  Andreas Øvsthus
  Eiendomsmegler
  951 56 615
  andreas@roislandco.no

  Ingrid Anne Fossli
  Eiendomsmegler
  938 85 778
  ingrid@roislandco.no

  Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi har lang erfaring i å skape gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.