0 KOMMER FOR SALG24. AUGUST 2021 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Sjekk den utsikten!

Borgen har vært en salgssuksess – det tredje av i alt fem bygg. Trinnet inneholder 52 leiligheter med god variasjon i størrelser og planløsninger. Mange av leilighetene har vestvendt balkong beliggende mot småhusbebyggelse, noe som gir sen kveldssol og ikke minst flott utsikt utover byen.

Ellers vil man få tilgang til mange av de samme kvalitetene som i de andre byggene i Borgen – barnevogn- og sykkelparkering, stort lekerom for de små, bildelingsordning, skap for stæsj du ikke trenger å ta med opp i leilighetene og eget kjølerom for matvarer du bestiller på nettet. Helt øverst blir det en felles takterrasse med sol fra morgen til kveld, og WC slik at dere kan være der hele dagen. De fleste leilighetene blir gjennomgående, og noen av disse får egen utleiedel som vil gjøre boutgiftene enklere å hanskes med. Helt øverst blir det en leilighet med egen takterrasse – havner du der, bor du som en greve.

Bud legges inn elektronisk med BankID via prosjektets boligvelger.

Kontakt megler
Snurr film

Registrer din interesse

Kontakt megler

Lars Bratseth
Eiendomsmegler
924 10 362
lars@roislandco.no

Andreas Øvsthus
Eiendomsmegler
951 56 615
andreas@roislandco.no

Ingrid Anne Fossli
Eiendomsmegler
938 85 778
ingrid@roislandco.no

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi har lang erfaring i å skape gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.