0 KOMMER FOR SALG24. AUGUST 2021 1 I SALG NÅ 2 BYGGESTART 3 INNFLYTTING

Sjekk den utsikten!

Borgen har vært en salgssuksess – det tredje av i alt fem bygg. Trinnet inneholder 52 leiligheter med god variasjon i størrelser og planløsninger. Mange av leilighetene har vestvendt balkong beliggende mot småhusbebyggelse, noe som gir sen kveldssol og ikke minst flott utsikt utover byen.

Ellers vil man få tilgang til mange av de samme kvalitetene som i de andre byggene i Borgen – barnevogn- og sykkelparkering, stort lekerom for de små, bildelingsordning, skap for stæsj du ikke trenger å ta med opp i leilighetene og eget kjølerom for matvarer du bestiller på nettet. Helt øverst blir det en felles takterrasse med sol fra morgen til kveld, og WC slik at dere kan være der hele dagen. De fleste leilighetene blir gjennomgående, og noen av disse får egen utleiedel som vil gjøre boutgiftene enklere å hanskes med. Helt øverst blir det en leilighet med egen takterrasse – havner du der, bor du som en greve.

Bud legges inn elektronisk med BankID via prosjektets boligvelger.

Kontakt megler
Snurr film

Registrer din interesse

  Rom:

  Velg ett eller flere alternativer

  Se personvernpolicy

  Kontakt megler

  Lars Bratseth
  Eiendomsmegler
  924 10 362
  lars@roislandco.no

  Andreas Øvsthus
  Eiendomsmegler
  951 56 615
  andreas@roislandco.no

  Ingrid Anne Fossli
  Eiendomsmegler
  938 85 778
  ingrid@roislandco.no

  Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere. Vi har lang erfaring i å skape gode, trygge og moderne boliger med kvalitet og funksjonalitet. En stor utbygger som Skanska vil være med fra start til slutt, noe som gjør det enkelt for deg som boligkjøper å føle deg trygg i hele prosessen.